Inget arrangemang blir intressant utan en skicklig moderator eller presentatör. Någon som har huvudfokus på innehåll, stämning och tempo för att få bästa effekt för både arrangören och de deltagare som ska medverka.

Sprinds Jenny Eklund är en uppskattad och erfaren moderator, facilitator och scenintervjuare (och föreläsare). Engagemang, organisationsförmåga, snabbhet, skärpa och värme är det som brukar känneteckna uppdragen. Hon har lång erfarenhet av att hålla i såväl presentationer som paneldiskussioner och scenintervjuer, med kompetens både från de 15 första yrkesåren som journalist (inom bland annat Sveriges radio, TV och webb), och från alla år som föreläsare, workshopsledare och facilitator av satsningar.

De som anlitar Jenny brukar ofta framhålla att hon har en förmåga att sprida en god stämning i rummet för publiken, bidrar med professionalitet, humor och skärpa till arrangemanget, och inte minst en möjlighet för de deltagande föreläsarna att få precis de frågor och förutsättningar som behövs för att de ska få fram kärnan i sitt budskap. Oförutsedda händelser och trångt om tid hanteras tryggt, tydligt och professionellt.

planering

Eftersom Sprind också arrangerat av mängder av arrangemang under åren, så har vi erfarenhet och kompetens som kan vara till nytta för uppdragsgivaren. Vid alla moderatorsuppdrag deltar Jenny i förberedelserna och planeringen tillsammans med arrangörsgruppen, och ser till att vara påläst på både ämne och talare.

Referenser?

Här kan du läsa exempel på arrangemang som Jenny Eklund modererat.

”Jenny Eklund har de senaste åren modererat en fullsatt Stora Styrelsedag i Umeå på ett lysande sätt, alltid extremt påläst och förberedd. Jenny har också en förmåga att få en fin kontakt med såväl våra välrenommerade föredragshållare som publik, och en fingertoppskänsla när det gäller de delikata frågorna.”
/Olof Degerfeldt, ordf Norr, vice ordf StyrelseAkademien Sverige

moderator

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *