GRUNDARE & SENIOR KONSULT FÖR SPRIND

Vad jag gör:

Jag är processledare, verksamhetsutvecklare, pedagogisk expert och digitaliseringsstrateg. Ord som andra ofta använder för att beskriva min roll i jobbsamarbeten är trygg, tydlig och tankeväckande.

Jag brinner för utveckling och lärande i alla sammanhang och bidrar gärna med mina kunskaper och erfarenheter för att få individer och organisationer att växa.

Jag har lång erfarenhet av att planera, genomföra och utvärdera  utvecklingsprojekt av olika storlek inom statliga, kommunala och privata sammanhang.

Vad som driver mig:

Att få vara med och lyfta både enskilda medarbetare och hela organisationer till nästa nivå, är den främsta drivkraften för mig. Genom att både peppa och utmana vill jag hjälpa personer och företag att både se allt bra som görs, men även våga kliva fram ett steg till. Hög grad av delaktighet, kriteriebaserade och uppföljningsbara insatser för utveckling och kollegialitet är tre ingångsvärden som präglar mitt arbetssätt.

Bakgrund:

15 års erfarenhet som lärarutbildare vid Umeå universitet. Processledare för innovationsbolaget VLL Innovation och digitaliseringsttrateg för God och nära vård inom Region Västerbotten.

Sagt om Thomas:

“En rejäl skjuts i arbetet med våra försäkringsmedicinska utbildningar! Dagen gav många handfasta och praktiska tips som kommer ge positivt resultat direkt under våra utbildningsdagar. Vi fick även förslag på hur vi kan arbeta långsiktigt för att förändra och utveckla de organisatoriska förutsättningarna för våra försäkringsmedicinska utbildningar”. Vi fick mycket inspiration under utbildningsdagen och ser fram emot fortsatt samarbete med Thomas Fritz”.
/Karin Starzmann, Västra Götalandsregionen

Foto: Malin Grönborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *