Sprind är det lilla företaget med de stora ambitionerna och resultaten. Vi hjälper dig och din verksamhet att lyfta till nästa nivå.

Sprind står på tre verksamhetsben: Utbildning, kommunikation och processledning. Här finns vår expertis, vårt engagemang och vår 20-åriga branscherfarenhet. Vi tror på livslångt lärande och att utvecklingsprocesser – såväl personliga som organisatoriska – ska vara meningsfulla och ge effekt för alla parter.

Ofta har vi rollen av de där experterna som kommer utifrån med friska ögon, som kan facilitera idéer och kompetens både inom och utanför organisationen och bidra med den sammanhållande kraft som behövs för att en idé, strategi, satsning eller utbildning ska få större effekt och nå till nästa nivå.

Det våra kunder brukar lyfta som ett av våra viktigaste kännetecken är att vi behärskar konsten växla mellan de stora, inspirerande och visionerande perspektiven till konkreta handfasta åtgärder och övningar. Vi levererar snabbt, proffsigt och med stort hjärta.

Kvalitet före kvantitet

Kvalitet kommer alltid att vara viktigare än kvantitet för oss i Sprind. Vi tar våra kunder, klienter och uppdrag på största allvar, och skulle aldrig nöja oss med en halvhjärtad insats någonstans. Våra samarbetspartners uppskattar engagemanget, och brukar ofta tänka på samma sätt.

Vi tar oss an alla uppdrag med omsorg, utifrån ett personligt engagemang för våra kunder och deras driv, värderingar och mål. Vi har en stark tro på människans inneboende förmågor, och är övertygade om att varje individ, varje projekt och varje sammanhang kan excellera. Vårt mål är inte i första hand att du ska bli imponerad av oss när vi slutfört ett uppdrag – utan att du ska bli imponerad av dig själv och din egen utveckling. Och sen uppnå ännu mer!

Våra kunder

Våra kunder har en varierad bredd och storlek; vi jobbar med alltifrån enskilda klienter till större företag och organisationer. Det viktiga är att vi har ett gemensamt fokus på utveckling, oavsett omfattning. De större uppdragen organiserar vi genom ett brett nätverk av underleverantörer, konsulter med kompetens i världsklass som vi personligen valt ut.

Sprinds kontor finns i Umeå, men vi är verksamma i hela landet.

Mer läsning