Vi har haft förmånen att jobba med en härlig blandning av kunder och samarbetspartners; från offentliga aktörer och projekt till privata företag.

Från A till Ö, våra kunder och samarbetspartners:

ABF, BIC Factory (Företagsinkubator i Umeå), Biblioteksenheten i Skellefteå, Bilfrakt Bothina AB, Bokjuryn, Bonniers ledarskapshandbok, Coelho Growth AB, Datatjej 2013, Dialog & Ledarskap, Du är Queen, Economind, Elevhälsan i Umeå, Företagarna i Västerbotten, Försäkringskassan, Glad reklam, Gröna Navet, Guldlinjen: företag och kommun i samverkan i Storuman & Lycksele, Jämtlands läns bibliotek, KFUM, KSU – Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB, Karlstads universitet, Karolinska institutet, Krenova, Kulturentreprenörsprogrammet, Leia Accelerator, Lexicon, Littfest, LOS Utveckling AB, Lucky Star Music AB, Lycksele kommun, Länsstyrelsen i Västerbotten, Miljöpartiet i Västerbotten, NTI-gymnasiet, Nestor FoU-centrum i Haninge, Nolia AB, Normstorm, Nordmalings kommun, Norrmejerier, North Sweden Cleantech, Philips HTS, Region Västerbotten, Riksteatern, Robertsfors kommun, Roche Diagnostics, SCA Packaging, SEE hållbarhetsvecka, Science Park i Umeå AB, Sensus studieförbund, Shift Education, Skellefteå kommun, Socialdemokraterna i Västerbotten, Solna kommun, Storuman energi, Strömbäcks folkhögskola, StyrelseAkademien i Västerbotten, Svenska Kyrkan, Svensk Fastighetsförmedling, Svenskt Näringsliv, Sveriges Radio, SSR – Svenska Samernas riksförbund, Umeå Energi AB, Umeå kommun, Umeå Universitet (flera olika institutioner), Uminova Innovation, Vindelns kommun, Vuxenskolan, Vårdförbundet på Gotland, Västerbotten – berättarnas län, Västerbottens läns landsting, VästerbottensTurism, Västra Götalandsregionen, WDO

Privatpersoner finns inte med på listan.

Citat & Testimonials

”Jag har i tjugo års tid arbetat med olika projekt inom kulturarvssektorn. I det senaste projektet, Västerbotten – berättarnas län, har jag den stora förmånen att samarbeta med Jenny Eklund. Jag har aldrig tidigare stött på någon som så snabbt och effektivt som Jenny kan plocka fram och fånga upp vad som är det mest väsentliga i ett projekt eller en verksamhet. Och (ännu bättre…) som lika effektivt och samtidigt ödmjukt hela tiden hjälper till att förbättra och utveckla vår verksamhet.”
/Anders Karlsson, projektledare på Region Västerbotten

“Jenny Eklund levererar, med såväl kompetens som engagemang, och med både hjärta och hjärna. Resultatet blir över förväntan. Högsta betyg!
Sprind AB med Jenny Eklund som ansvarig gjorde ett utmärkt arbete. Alla medarbetare var nöjda med den utveckling de och teamen fick ta del av tack vare Jenny. De resurser vi satsade på dessa workshops och utbildningar gav mer än önskat och förväntat resultat.”
/Anna-Lena Bergman, chef på Elevhälsan i Umeå kommun, där Jenny anlitats under flera år för workshops, ledarskapsprogram och coachning av alla teamledare.

”Vi som arbetsgrupp har utvecklats mycket tack vare Jennys tydliga och strukturerade arbetssätt, som också innehåller praktiska verktyg som vi kunnat arbeta vidare med på egen hand. Jennys övningar är konkreta och relevanta för vår verksamhetsutveckling och ger oss värdefull hjälp med struktur och fokus. För mig personligen har Jennys hjälp betytt att jag blivit en bättre talare utifrån hennes konkreta råd både i fråga om innehåll och presentationsteknik. Dessutom är hon proffsig och positiv, och en person som jag mycket varmt rekommenderar till andra.”

/Annika Sandström, chef på VästerbottensTurism, som tagit del av Jennys tjänster ett flertal gånger. I utbildningar och workshops om kommunikation, corporate storytelling, värdegrund och värdskap och målarbete. Även fått personlig experthjälp och talarträning inför viktiga framföranden.

”Jenny är mycket inspirerande. Smarthet och värme i kombination!”
/LMW

”Jenny har en fantastiska förmåga att handleda och få fram många bra saker vi alla bär på utan att själva förstå det.”
/verksamhetschef och coachklient

”Jenny Eklund är fantastisk på att ta det självklara till en nivå som träffar. Grattis till alla som anlitar henne som utbildare och coach.” /Petra Liuski

”Jenny är en snabb, klok och inkännande coach som tar sin klient till resultat och handlingar. Jenny är effektiv, smart och en extremt duktig skribent. I affärer är Jenny strålande på att knyta kontakter, se vad kunden behöver och efterfrågar. Jenny levererar alltid i världsklass.”
/Anna Åberg, VD

”Krenova har anlitat Jenny Eklund och Sprind under flera tillfällen baserat på hennes egna mångåriga erfarenheter av att driva bolag inom kreativa sektorn och inte minst hennes höga kvalitet på vad hon levererar. Uppdragen har varierat från workshops och föreläsare till personlig affärsutvecklare för företagarna från Krenovas inkubator.

Jenny är oerhört professionell, alltid väl förberedd och man kan som beställare lugnt vara förvissad om hennes kompetens inom de områden hon väljer att verka. Som affärsutvecklare för företagen i inkubatorn har hon bidragit med inte bara sin affärsmässiga expertis utan även förmedlat personliga kontakter och öppnat dörrar för företagarna in i affärer. Hon är dessutom vänlig och engagerad på ett varmt och personligt sätt som är en extra bonus till hennes kreativa profession. Jag kan varmt rekommendera Jenny Eklund för uppdrag inom affärsutveckling och som workshopsledare för utbildningar.”
/Stina Berlund, verksamhetsledare på Krenova

”Jag lämnar mina varmaste rekommendationer till andra att anlita Jenny Eklunds kompetens. Under de år som vi har samarbetat har hon alltid levererat det eftersökts och mer därtill – med professionalism, lyhördhet och nyskapande tankegångar.”
/Tomas Wennström, kulturnämndens ordförande i Umeå och fd ombudsman ABF.

”Efter två dagars intensivt arbete under Jenny Eklunds ledning har vi fått något abstrakt att bli tydligt och klart. Tack Jenny! För mycket god vägledning i projektarbetet och för din fantastiska förmåga att handleda och få fram många bra saker vi alla bär på utan att själva förstå det.”
/Suzanne Habra, verksamhetchef på Ametisten i Solna.

”Jenny lyckades genom ett coachande förhållningssätt, stor öppenhet och nyfikenhet samt mycket god analytisk förmåga, på kort tid skaffa sig en bild av vår verksamhet och dess behov. Hon delade effektivt och pedagogiskt med sig av sina kunskaper såväl muntligt som i en välskriven och tydlig skriftlig rapport, till stor nytta för mitt arbete.”
/Annika Forsgren, verksamhetschef Gröna Navet.

”Som kund känner man sig både bekväm och väl omhändertagen, oavsett vilken egen kunskapsnivå man har inom det område som Jenny konsulteras it. Jag är mycket nöjd och lämnar gärna mina varmaste rekommendationer till dig som funderar på att köpa tjänster från Jenny Eklund. Du kommer inte att ångra dig!
/Pia Fredriksson, Dialog & Ledarskap.

Workshops och kurser

“Jag har gått många kurser under min långa karriär. Säkert månader, om jag skulle slå ihop allt. Den här utbildningen har gett överlägset mest. Andra förstår nog inte ens hur värdefullt det här är!”
/Kursdeltagande lärare efter en utbildningshelg i retorik och medieträning

”Tack för de här utbildningsdagarna! De har betytt jättemycket, faktiskt varit det mest positiva och kreativa i mitt jobb på väldigt länge. Det allra bästa var att få känna sig bra. Inte bättre, inte i någon jämförelse med andra, men bra. Trygg i det! Herregud vad jag saknat det!
/Informatör

”Jag brukar aldrig gilla övningar man ska göra på utbildningar. Men det här var första gången som övningarna varit meningsfulla och givande. Jättebra utbildningsdag!”
/Hans Thorén, labchef på SCA Packaging, efter en dag om presentationsteknik och smarta möten

”Stort tack och wow! Vad bra du är! Det är så behagligt att lyssna på dig och du förmedlar så många användbara tankesätt att applicera på det egna livet. Jag känner mig inspirerad och stark efter din föreläsning. Det är som att det du säger sugs in i inte bara hjärnan, utan kroppen också. Knasig förklaring, men det är så det känns.

Det var så härligt att se att alla lyssnade så intensivt och det kändes att de verkligen tog till sig budskapet. Det var mycket, mycket uppskattat.”
/Victoria Kjellqvist, arrangör

”Vi hade förmånen att lotsas genom utbildningsdagen av Jenny Eklund. Likt en kapten stod hon vid rodret och inspirerade oss att våga kasta loss och på bästa sätt manövrera våra egna båtar. Hennes styrka är kombinationen av klokskap, tydlighet och en stor portion värme. Tack!”
/Helena Isaksson, Skellefteå

”Vilken fullträff att DU kom till vår arbetsgrupp. Du är jätteduktig kommunikatör och har berikat oss. Alla rosor till dig!”
/Katrine Nygren Holmström, Umeå kommun, efter en workshop om Effektiva möten

”Fantastic course. I go away with new perspective on so many things. This will help me in my future career more than I thought!”
/Internationell forskarstudent från Karolinska Insitutet, efter föreläsningsdagar i kommunikation

”Jag vill tacka för en fantastisk dag! Ni gav mig verktyg och tankesätt som står tydliga och starka inom mig nu när jag åter är mitt i vardagen. Inspirerad, stärkt, peppad, samlad och riktad mot specifika mål, beslutsam och med större tilltro till mig själv tar jag mig an delmål. Tack!”
/Stina Uhrberg

”Vi vill rikta ett stort tack för föreläsningen tidigare i höst. Ni gav oss verktyg för att klara av allt det här jobbiga som hör ihop med att ta ett projekt från idé till verklighet. Nu är vi ytterligare några steg på vägen och sedan vi började använda oss av det ni lärde ut har det hänt så mycket bra i våra liv att vi bara måste berätta det för er.
Allt känns plötsligt så enkelt. Allt vi behöver göra är att följa den karta som ni så omsorgsfullt hjälpte oss att hitta i våra sköra huvuden. Nu när vi vet var vi ska framträder världen som ett stort pussel där varje bit har en tydlig plats. Och det är ju faktiskt inte så himla läskigt att lägga pussel.”
/Per Lundgren och Samuel Stenberg, Uppfatta

”Mycket bra att vi fick ”tänka själva” med hjälp av övningarna. Det blev väldigt tydligt hur vi vände i tanken och att det viktiga hamnade i fokus. Det blev också tydligt mitt eget ansvar vid ett möte. Det var en jättebra eftermiddag med mycket väl använd tid! Tack!”
/Catharina Hedlund-Östman

”Tack för att du förstått att låta gruppens kraft och lust uttrycka sig och fått ledas in i ett energifält som gett oss en stark känsla av att vara i centrum för viktig kunskap. Vi är så lyckliga över att ha fått vara med dig. Vi har haft så roligt!”
/studiecirkelgrupp inom Skriv ditt liv

”Vi har fått stärkt självförtroende och nya verktyg och massor med inspiration.”
/Deltagare i workshop om visioner och mål för projektet Du är Queen

”Mycket bra struktur, jag gillade blandningen mellan det konkreta och abstrakta. Den mentala träning med tips som du tog med i kursen har gett mig mer än alla år av samtal med psykologer och kuratorer!”
/kursdeltagare

“Gillar allt, er glöd får det mesta att gå ner med glädje, det gör mervärdet helt otroligt. Kursen har varit inspirerande, lärorikt och otroligt utmanande. Ni kursledare är fantastiska!”
“Gillar det pedagogiska upplägget, den personliga kontakten och bra, konstruktiv feedback. Ni har en fantastisk förmåga att få gruppen med er.”
“Övningarna var suveräna, det gav nya verktyg och gjorde att man fick igång fantasin och mer kött på benen om hur man kan använda verktygen. En YES-upplevelse!”
/Deltagare efter kurser i Storytelling

 Coachning och personlig handledning

“Coachningen med Jenny tog min karriär till en helt ny nivå. Det var en fantastisk hjälp att tränga in bakom och förstå mina utmaningar och beteenden. Otroligt effektivt och blottade verkligen mina förbättringsområden och gav ett helt nytt djup och perspektiv! Det blev helt avgörande för min personliga utveckling – helt enkelt en milstolpe i min livsresa.”
/Robert Winroth, landstingsråd för miljöpartiet i Västerbotten.

”Jag känner mig trygg. Stark. Klok. Vacker. Och jag vet att du har bidragit till allt detta genom att bara vara du, genom att tro på mig och genom att ge mig coachning och AT. Så tack. Tack från djupet av mitt hjärta då jag äntligen lyssnar på vad jag vill och följer mitt hjärta.
/Trine Munkvold Lindset

“Jag måste medge att jag var skeptisk innan, man hade ju hört så mycket konstiga saker om coachning. Men det visade sig vara något helt annat än jag trott. Tydliga och fokuserade samtal som utmynnade i konkreta uppgifter som gav mitt företag en kick i precis rätt riktning.”
/PF, konsult

”Under mina fem samtal med Jenny väcktes en ny sida av mig till liv. Idéer som jag burit på i flera år har jag nu äntligen vågat försöka förverkliga. Nya mål, nya möjligheter och ett nytt lugn i mitt liv. Idag ser möjligheter där jag tidigare bara såg hinder. Tack Jenny!”
/Josef Lindell

“Jag blir ständigt överraskad av hur effektfull coachningen är. Jag ser nya lösningar på utmaningar i mitt jobb varje gång jag och Jenny talats vid. Hon är en mycket duktig coach som ställer precis de där frågorna som gör att jag får en tankeställare och kan se ämnet från ett annat håll.”
/verksamhetschef i kommunal förvaltning

Fler citat från coachklienter finns under sidan om Coachning.

“Jenny har ett fantastiskt sätt – hon är både mjuk och skarp på samma gång. Samtalen med henne har hjälpt mig att få mycket bättre självförtroende, att lära känna mig själv ordentligt för första gången i livet! Det är stort.”
/Nybliven pensionär

”Jag har alltid drömt om att dokumentera mitt liv. Men det har aldrig blivit av. Jenny Eklunds tro på mig själv och min förmåga att fått mig att våga, och nu har jag faktiskt skrivit en hel bok om mitt liv. Det är så stort att jag inte ens vet hur jag ska kunna uttrycka det.”
/A. Hansson

”Du får oss att känna en varm ström i kroppen av lycka, när du berömmer och ger oss den där kicken i baken som säger att vi duger precis som vi är. Du har gett oss nytt förtroende att fortsätta livet. Fantastiskt.”
/Bosse Forsman

Moderatorsuppdrag

”Jenny gjorde ett proffsigt intryck och en fantastisk insats som moderator. Hon var flexibel och snabbtänkt, ställde intressanta frågor som ledde diskussionen framåt, hon engagerade publiken och bidrog till att föreläsningsstunden med jämställdhetsministern blev intressant för de som deltog. Dessutom fixade Jenny detta med väldigt kort varsel. Vi är mer än nöjda!”
/Johanna Engström, Normstorm

”Som moderator anlitade vi Jenny Eklund, som vi hört mycket gott om. Jenny levde mer än väl upp till våra förväntningar och var starkt bidragande till att konferensdagen blev så lyckad.”
/Therese Ryndal, Region Västerbotten

Efter föredrag

”Jenny är en mycket skicklig föredragshållare som snabbt kände av deltagarna och anpassade sin framställning och budskap till auditoriet. Hon gav dessutom ett mycket kunnigt intryck och framstod som väl förberedd.”
/Peter Sjöstedt, Västerbottens landsting.

”TACK låter så futtigt. Jag är så inspirerad att jag har lust att slå en frivolt.”
Ester Andersson, pensionär, efter en föreläsning om livsberättelser

”Helt fantastiskt bra föredrag du höll på vårt jobb! Du skakade om många… inklusive mig själv.”
/Gunilla Nordlund, Sveriges Radio.

”Jag har lyssnat på många luddiga föredrag om sociala medier och aldrig förstått grejen med det – förrän nu. Det här var det klart bästa i ämnet jag lyssnat till.”
/Informationschef på Länsstyrelse i Sverige

”Jätteintressant och inspirerande, bra att faktiskt sätta ord på en del saker som man ”visste” i bakhuvudet eller ”hade en känsla för”, och så att lära sig en massa nytt förstås! Läser på vår webb med delvis andra ögon och ser fram emot att få börja om med nya webben …!”
/Petra Svanborg, Jämlands länsbibliotek

”Jag är väldigt nöjd med vår förmiddag med Jenny Eklund, och våra skrivövningar. Bra att jobba praktisk och inte bara prata. Även föreläsningen gav mig en hel del att tänka på. Bra jobbat!”
/Lena Melesjö Windahl, kommunstyrelsens ordförande i Karlstad – och med i en skrivargupp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *