GRUNDARE & SENIOR KONSULT I SPRIND

Jenny Eklund, Sprind AB

Jenny Eklund är en erfaren entreprenör med fokus på utvecklingsfrågor. Senior konsult inom förändringsledning, moderator, kommunikationsstrateg, utbildare och professionell coach. Jennys expertis är att facilitera utvecklingsprocesser för organisationer, team och individer. Hon stödjer transformation från idé till konkret resultat – med effekt.

Jenny har mer än 20 års erfarenhet av att leda satsningar och samarbeten inom såväl privat och offentlig sektor som akademi och civilsamhället, på regional och nationell nivå. Det har gjort att hon blivit en uppskattad koordinator för viktiga satsningar och samverkansprojekt, samt numera också en coach/strategiskt bollplank för andra projektledare. 

Bakgrund: journalist, prisbelönt utbildare och skapare av böcker, onlinemagasin och ett antal publikationer, rapporter, radioprogramserier och arrangemang.

Har numera sin bas i det drömhus som hon och maken byggt vid en sjö utan Vindeln i Västerbottens inland, med hela Sverige som arbetsplats.

Personliga kvalitéer: engagerad, resultatdriven, snabbtänkt, tydlig, inlyssnande och empatisk.

“Jag vill skapa värdefulla möten och meningsfulla insatser – som gör skillnad för mig själv och andra. Den bästa belöningen är när jag får se”of course”-insikter vakna till liv hos både samarbetspartners och klienter, och får vara med om deras nytändning. Jag strävar aldrig efter att andra ska bli imponerade av mig – utan att de ska bli imponerade av sig själva, efter att vi mötts och jobbat tillsammans. Då har jag lyckats!”

Utbildare Jenny Eklund, Sprind

Sagt om Jenny:

“Jag har aldrig tidigare stött på någon som så snabbt och effektivt som Jenny kan plocka fram och fånga upp vad som är det mest väsentliga i satsning. Och (ännu bättre…) som lika effektivt och samtidigt ödmjukt hela tiden hjälper till att förbättra och utveckla verksamheten.”
/Anders Karlsson, Region Västerbotten

”Jenny Eklund levererar, med såväl kompetens som engagemang, och med både hjärta och hjärna. Resultatet blir över förväntan. Högsta betyg!”
/Anna-Lena Bergman, chef på Elevhälsan i Umeå kommun

”Efter två dagars intensivt arbete under Jenny Eklunds ledning har vi fått något abstrakt att bli tydligt och klart. Tack Jenny! För mycket god vägledning i projektarbetet och för din fantastiska förmåga att handleda och få fram många bra saker vi alla bär på utan att själva förstå det.”
/Suzanne Habra, verksamhetchef på Ametisten i Solna.

Här kan du läsa fler referenser och utvärderingar.

About Jenny Eklund, in english

Experienced and award-winning entrepreneur, with focus on development processes and leading change. Capacity building and communication strategist, moderator and professional coach – facilitating growth for organizations, teams and individuals. Has a great talent for supporting transformation from idea to concrete output and a track record for contributing to impact.

Author of three books and creator of numerous radio programs and online magazines. Personal qualities: committed, driven, quick-witted, clear and empathetic. Mother of three.

Native language: Swedish. Fluent in English.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *