Sprind är det lilla företaget med de stora ambitionerna och resultaten. Vi hjälper dig och din verksamhet att lyfta till nästa nivå.

Vi har spetskompetens inom förändringsprocesser, samverkan, lärande och kommunikation. Och inte minst: hur man går från ord till handling och tillsammans når det resultat som ger mest effekt. Här finns vår expertis, vårt engagemang och vår 20-åriga branscherfarenhet.

Ofta har vi rollen av en facilitator som kommer utifrån med friska ögon, som kan koordinera och förstärka idéer och kompetens, och bidra med den sammanhållande kraft som behövs för att en strategi, samverkan, utbildning eller ett arrangemang ska få större effekt och nå till nästa nivå. Samskapandeprocessen är central för oss, där alla inblandade bidrar till både problemformulering och slutresultat.

Vår verktygslåda är situationsanpassad; vi använder alltid den metod som blir bäst i sammanhanget. Vi vill alltid att våra insatser ska vara meningsfulla och ge effekt för alla parter! Det våra kunder brukar lyfta som ett av våra viktigaste kännetecken är att vi behärskar konsten växla mellan de stora, inspirerande och visionerande perspektiven till konkreta handfasta åtgärder och övningar.

Våra konsulter stöttar utveckling och levererar med proffessionalitet, snabbhet, tydlighet, lyhördhet och ett stort hjärta.

Våra konsulter

Jenny Eklund

Thomas Fritz

Till större uppdrag samarbetar vi med ett nätverk av underkonsulter som har den kompetens som krävs för sammanhanget.

Mer läsning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *