Öppna utbildningar är workshops, utbildningsdagar, webinarium, e-kurser och podcasts som vi arrangerar i egen regi och är öppna för alla som önskar.

Under 2016 arrangerar vi inga egna öppna utbildningar, utan enbart kurser, workshops och föreläsningar på beställning. Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse till någon av kurserna? Mejla till info@sprind.se.

Webinarium

Webinarium

12 misstag att undvika om du vill nå ut med ett budskap

Det finns så många fallgropar och hinder för att nå ut med effekt. Vem har inte blivit uttråkad av stela presentationer, slängt ointressanta broschyrer eller ledsnat på plattityder och slentrianmässigt säljsnack i möten eller online? Här får du konkreta råd om vad du bör undvika i kommunikationssammanhang, och hur du i stället kan bli intressant för andra människor! Innehåller en genomgång av de 12 vanligaste misstagen som presentatörer och kommunikatörer ofta gör – och givetvis våra bästa tips för hur du kan göra i stället. Uppdelat på tre omgångar för att hinna med alla tips och frågor.

Kommer som webbkurs under våren 2017.

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med presentationskurser och individuell träning för att bli en superkommunikatör och vassare på att nå ut med ditt budskap.

Webinarium

Webinarium

Corporate storytelling – berättelser som berör

Många talar om det, men få använder det systematiskt i jobbvardagen. Vad innebär egentligen corporate storytelling och hur kan man nå framgång i sin marknadsföring och i sitt informationsarbete med hjälp av metoden? Jenny Eklund ger inspiration och tydliga exempel från många års arbete med hur berättelser kan ge liv åt vilken satsning som helst – men också på vilka fallgropar som gör att det ibland kan bli helt fel.

Hålls april 2017

Här kan du läsa mer om våra längre utbildningar i storytelling.

Webinarium

Webinarium

Första hjälpen för utbildare

Idag är det många som förväntas undervisa, utbilda och föreläsa i sitt yrke – både online och offline. Men hur lär man andra på ett effektivt sätt? I den här föreläsningen får du tips om de bäst beprövade metoderna för att skapa lärande som får betydelse för kursdeltagaren, och de mest effektiva knepen för att nå fram med ett budskap.

Hålls januari 2017

Här kan du läsa mer om syn på kompetensutveckling, och våra utbildningar i effektivt lärande för ovana utbildare och erfarna lärare.