Sprind erbjuder kurser och föreläsningar för alla som är intresserade av utveckling av team, processer och lärande. Vi hjälper dig göra större skillnad.

Vi sätter ribban högt för våra utbildningar. Vi har jobbat med utbildning och lärande inom privat sektor och akademi under sammanlagt 20 år. Våra utbildare är själva kräsna kursdeltagare som förväntar sig att innehåll, tempo, relevans och kompetens hos ledaren ska leva upp till deltagarnas behov. (Mer om vår syn på kompetensutveckling kan du läsa här)

apple_puzzle_colours

Det driver oss i vårt eget utbildningsutbud; vi vill endast skapa och erbjuda kurser och föreläsningar som vi själva skulle tycka var intressanta och relevanta. Målet är alltid att bjuda på en intressant mix av relevant information och konkreta, realistiska, verksamhetsnära övningar, som går att använda direkt i vardagen.

Kurserna kan hållas var och en för sig, eller komponeras ihop till ett  skräddarsytt paket, som passar just era behov. Flera av kurserna kommer också som webbkurser under 2020-2021.

Längst ner på denna sida kan du läsa omdömen från några av de kursbeställare som vi samarbetat med.

Ämnesområden

Klicka på varje ämnesområde för mer information om de aktuella kurserna och föreläsningarna.

Omdömen från beställare av våra utbildningar

“Jag har anlitat och samarbetat med Sprind och Jenny Eklund flera gånger. Dels i utbildningar och workshops med min arbetsgrupp som handlat om kommunikation, corporate storytelling, värdegrund, värdskap och målarbete. Jag har också fått personlig hjälp och träning inför viktiga framföranden och tal som jag skulle hålla i jobbsammanhang.Vi som arbetsgrupp har utvecklats mycket tack vare Jennys tydliga och strukturerade arbetssätt, som också innehåller praktiska verktyg som vi kunnat arbeta vidare med på egen hand. Jennys övningar är konkreta och relevanta för vår verksamhetsutveckling och ger oss värdefull hjälp med struktur och fokus. För mig personligen har Jennys hjälp betytt att jag blivit en bättre talare utifrån hennes konkreta råd både i fråga om innehåll och presentationsteknik. Dessutom är hon proffsig och positiv, och en person som jag mycket varmt rekommenderar till andra.”
/Annika Sandström, chef på VästerbottensTurism

“Sprind AB med Jenny Eklund som ansvarig gjorde ett utmärkt arbete. Alla medarbetare var nöjda med den utveckling de och teamen fick ta del av tack vare Jenny. De resurser vi satsade på dessa workshops och utbildningar gav mer än önskat och förväntat resultat. Jag rekommenderar gärna Jenny Eklund och Sprind AB till liknande uppdrag. Jenny Eklund levererar, med såväl kompetens som engagemang, och med både hjärta och hjärna. Resultatet blir över förväntan. Högsta betyg!”
/Anna-Lena Bergman, chef för Elevhälsans organisation i Umeå kommun. Hela citatet finns här

“Krenova har anlitat Jenny Eklund och Sprind under flera tillfällen baserat på hennes egna mångåriga erfarenheter av att driva bolag inom kreativa sektorn och inte minst hennes höga kvalitet på vad hon levererar. Uppdragen har varierat från workshops och föreläsare till personlig affärsutvecklare för företagarna från Krenovas inkubator.

Jenny är oerhört professionell, alltid väl förberedd och man kan som beställare lugnt vara förvissad om hennes kompetens inom de områden hon väljer att verka. Hon är dessutom vänlig och engagerad på ett varmt och personligt sätt som är en extra bonus till hennes kreativa profession. Rekommenderas varmt!”
/Stina Berglund, verksamhetsledare på Krenova

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *