Presentation

Muntlig presentation

Ytterst få människor är perfekta presentatörer. Alla vi andra måste träna och fortsätta utveckla våra förmågor. Det här är en praktisk workshop i presentationskonst som ger talarträning för dig som vill vässa din kommunikationsförmåga och göra intryck i mingel, pitchar, säljmöten och föredrag.

PageLines- Megafontjej.jpgVad vill du ha sagt – och vilket är bästa sättet att framföra det på? Vi jobbar både med innehållet i budskap och hur deltagarna presenterar det med hjälp av teknik, rösten och kroppen (ickeverbal kommunikation). Workshopen är en talarträning passar både dem som är vana presentatörer och de som har talarängslan.

Innehåll

  • Från innehåll till framförande – så blir du en duktigare talare
  • Nervositet, trygghet och mental träning
  • Kroppsspråk, röstträning och andra knep för att äga rummet
  • Tystnadens makt
  • Mängder av konkreta övningar med feedback
  • Handledning och konkret feedback i en aktuell presentation

Vi erbjuder också personlig presentationsträning, såväl i kombination med workshops som helt fristående. Läs mer om hur du kan bli en superkommunikatör:

Längd

0,5 – 1 dag. Den längre varianten passar om deltagarna vill ha konkret handledning utifrån sitt eget påbörjade talarmanus, inplanerat framförande eller en digital presentation.

Relaterade kurser

Den här kursmodulen ingår i utbildningsdagarna för Corporate storytelling och “Vad är grejen?” – konsten att nå fram med ett budskap.

Kan med fördel också kombineras med kursen Första hjälpen för utbildare.

Citat från deltagare

“Man blir aldrig en fullärd talare, och även om jag är van presentatör så uppskattade jag mycket att få möjlighet att träna på detaljer som förbättrar mina framföranden!”
/Chef inom universitetsvärlden

“Jag har alltid varit rejält nervös för att prata inför folk – men har hittat knep för att dölja det. Här fick jag möjlighet att träna i en trygg miljö, och tips på mentala förhållningssätt som var avgörande. Jag kan säga att det gett mer än alla terapisamtal jag ägnat åt ämnet…”
/student