Inget arrangemang blir intressant utan en skicklig moderator eller presentatör. Någon som har huvudfokus på innehåll, stämning och tempo för att få bästa effekt för både arrangören och de deltagare som ska medverka.

moderator

Sprinds Jenny Eklund är en uppskattad och erfaren föredragshållare, moderatorer och scenintervjuare. Engagemang, organisationsförmåga, snabbhet, skärpa och värme är det som brukar känneteckna uppdragen. Hon har lång erfarenhet av att hålla i såväl introduktioner som paneldiskussioner och scenintervjuer, både från de 15 åren som journalist (inom bland annat Sveriges radio, TV och webb), men också från alla år som föreläsare, moderator och arrangör.

På Jenny Eklunds egen sajt kan du läsa mer, se rekommendationer, bilder och filmer från Jennys tidigare uppdrag som moderator.

”Jenny Eklund har de senaste åren modererat en fullsatt Stora Styrelsedag i Umeå på ett lysande sätt, alltid extremt påläst och förberedd. Jenny har också en förmåga att få en fin kontakt med såväl våra välrenommerade föredragshållare som publik, och en fingertoppskänsla när det gäller de delikata frågorna.”
/Olof Degerfeldt, ordf Norr, vice ordf StyrelseAkademien Sverige